DNA Leefstijl Traject

Onze DNA leefstijl test geeft je inzicht in je genen, zowel ter preventie als voor het optimaliseren van je leefstijl en gezondheid. De 62 verschillende onderdelen die onderzocht worden in het laboratorium, geven een compleet overzicht van jouw aanleg met betrekking tot leefstijl.

 

In jouw persoonlijke resultatenboek geven we je bruikbare tips om je leefstijl en eetpatroon waar nodig aan te passen aan de werking van je genen, om zo het beste uit jezelf te halen.

Vrouw maakt salade

Hoewel ons DNA voor 99,9 procent identiek is, zorgt het laatste 0,1 ervoor dat wij allemaal verschillend zijn.
Zo kan het zijn dat de één niets aankomt door het eten van veel koolhydraten, terwijl de ander zelfs met een lagere inname koolhydraten wat kilo’s aankomt, of presteert de één onder druk juist beter dan gewoonlijk terwijl de ander er slapeloze nachten aan overhoudt.

 

We beschikken over genen die verantwoordelijk kunnen zijn voor overgewicht of een vergroot risico op hart- en vaatziekten, en zo zijn er vele genen die bepalend zijn voor hoe ons lichaam werkt.

 

Onze DNA leefstijl test geeft je inzicht in 62 verschillende onderdelen met betrekking tot leefstijl zodat je te weten komt hoe jouw lichaam werkt op onder andere het gebied van voeding, stress en slaap.

 

Ook de manier waarop je lichaam omgaat met de afbraak van stoffen, je aanleg voor huidveroudering, je genetische voorkeur voor lichaamsbeweging en herstel, en je vitaminen- en mineralenbehoeften worden met de  DNA test blootgelegd.

 

Deze blauwdruk van de werking van je lichaam geeft je inzicht in je sterke punten zodat je hier gebruik van kunt maken en laat je zien wat mogelijke risicofactoren voor je zijn.

 

Met deze informatie kun je, daar waar nodig, aanpassingen doorvoeren in je leefstijl en eetpatroon zodat je het beste uit jezelf kunt halen!